Privacy beleid

Privacy beleid Sponser Holland bv / BB Sports 

Versie 0.2
Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22 mei 2018.

Sponser Holland B.V. / BB Sports vindt het erg belangrijk op een verantwoorde manier om te gaan met de gegevens die je achterlaat op onze website. We respecteren de privacy van alle gebruikers van onze site en dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Daarom doen we er alles aan om je privé-gegevens ook echt privé te houden, zoals in de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) beschreven staat. Zie hiervoor ook de website van “College Bescherming Persoonsgegevens” (CBP).
Sponser Holland B.V. / BB Sports slaat je persoonlijke gegevens op in een beveiligde database. En daar blijven ze ook. We geven je informatie niet door aan derden voor commerciële doeleinden, maar alleen om je aankopen zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Dit privacy beleid is van toepassing op de diensten van Sponser Holland B.V. / BB Sports . Je dient je ervan bewust te zijn dat Sponser Holland B.V. / BB Sports niet verantwoordelijk is voor het privacy beleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om onze dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van Sponser Holland B.V. / BB Sports of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

  • Je bestelling leveren
    Voor je bestelling hebben we je naam, e-mailadres(sen), adres(sen) en soms ook je telefoonnummer en BTW-nummer nodig. Daarmee kunnen we je bestelling bezorgen en je op de hoogte houden over je bestelling. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is voor een bestelling, bijvoorbeeld aan bezorgdiensten. In geval van rechtstreekse levering vanuit Zwitserland of Duitsland, eisen we dat zij net zo zorgvuldig met jouw gegevens omgaan als wij dat doen.

  • Je account
    In je account in de webshop(s) van Sponser Holland B.V. / BB Sports slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), e-mailadres, afleveradres, telefoonnummer (optioneel), en opgegeven overige informatie (optioneel). Handig, want dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. We bewaren ook gegevens over je eerdere bestellingen die je op onze website hebt geplaatst, dan kun je deze makkelijk terugvinden.

  • Inzage in jouw gegevens
    Voor de verwerking van jouw gegevens en onze administratie hebben de volgende partijen inzage in jouw gegevens:

- Accountant / boekhoudkundig systeem
- Bezorgdiensten
- Hosting provider
- Dropbox
- Google Drive

De genoemde partijen gebruiken jouw gegevens alleen voor de noodzakelijke doeleinden en mogen jouw gegevens niet verder verspreiden of gebruiken.

  • Klantenservice
    Je kunt met ons bellen en mailen. Wanneer je een e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij je naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. Ook kunnen gegevens over het telefoongesprek met jou geregistreerd worden.

Je helpt ons zo bij analyses en verbetering van onze diensten.

  • Kleding
    De kleding wordt besteld bij een externe partij, tevens worden hier ook de reparaties aan kleding uitgevoerd. De communicatie verloopt via ons en wij zullen zonder jouw nadrukkelijke toestemming geen persoonsgegevens verstrekken.

    • Nieuwsbrieven
    Je kunt je aanmelden voor onze nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, dan kun je je uitschrijven via de link onderaan in de nieuwsbrief. Daarnaast kan je via jouw account ook aangeven dat je geen nieuwsbrief meer wilt ontvangen.

  • Verbetering van onze winkel en service
    We zijn voortdurend bezig onze dienstverlening te verbeteren. Daarom kunnen we je gegevens gebruiken om je te vragen of je mee wilt doen aan een vrijblijvend klant- of marktonderzoek.

  • Fraude
    Op fraude zit niemand te wachten, wij ook niet. Daarom kunnen wij klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en tegen te gaan. Als dat moet, geven wij klantgegevens aan de overheid.

  • Achteraf betalen
    Als je als bedrijf artikelen wilt kopen op factuur, kunnen wij je kredietwaardigheid toetsen. We kunnen daarbij gebruikmaken van externe bureaus. Voor dat kredietonderzoek kunnen we je gegevens aan anderen geven, die deze gegevens alleen voor dat doel mogen gebruiken. Daarnaast kunnen we je bellen om je te herinneren aan een factuur die is verlopen. Ook kunnen we je gegevens doorgeven aan een incassobureau en/of deurwaarder die namens ons niet-betaalde facturen incasseert.

Cookies

Deze website maakt gebruik van zogenaamde cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op je computer worden geplaatst. Hierdoor is de website in staat je bij een volgend bezoek te herkennen. Dit doen wij om de website beter op je behoeften af te stemmen en gebruikersvriendelijker te maken. De geldigheidsduur van de cookies is één jaar. Je kunt jouw browser zo instellen dat je bericht krijgt dat een cookie wordt geplaatst of dat het plaatsen van cookies niet meer mogelijk is. Echter, het is dan mogelijk dat je niet van alle onderdelen van de website optimaal gebruik kan maken.

Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics gebruikt cookies die een analyse van het gebruik van de website door jou mogelijk maken.
De door het cookie verzamelde informatie over je gebruik van deze website wordt doorgaans naar een server van Google in de VS verzonden en daar opgeslagen. Indien de IP anonimiseren geactiveerd is op deze website dan wordt je IP-adres door Google binnen lidstaten van de Europese Unie of in de andere lidstaten die deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte van tevoren ingekort. Alleen in uitzonderlijke gevallen wordt het volledige IP-adres naar een server van Google in de VS verstuurd en daar ingekort. Ten behoeve van de websitehouder, zal Google deze informatie verwerken om bij te houden hoe jij de website gebruikt, om rapporten over de websiteactiviteiten voor de websitehouders op te stellen en om andere diensten aan te bieden met betrekking tot website- en internetgebruik. Het in het kader van Google Analytics door je browser verzonden IP-adres wordt niet aan andere gegevens van Google gelinkt. Je kunt voorkomen dat cookies worden opgeslagen door in je browser de daarvoor geëigende instelling te kiezen. Wij wijzen je erop dat je in dat geval wellicht niet alle functies van deze website ten volste kunt benutten. Bovendien kun je voorkomen dat de door het cookie verzamelde en aan jouw gebruik van de website gerelateerde gegevens (inclusief jouw IP-adres) aan Google worden verzonden, bewaard en dat deze gegevens door Google worden verwerkt door de onder de volgende link beschikbare browser-plug-in te downloaden en installeren:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

Sponser Holland B.V. / BB Sports is de verantwoordelijke in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp).

Wanneer je inzage wilt in de persoonsgegevens die Sponser Holland B.V. / BB Sports  over jou heeft vastgelegd of wanneer je je gegevens wilt wijzigen omdat deze onjuist of onvolledig zijn, of deze wilt laten verwijderen of afschermen, dan kun je per e-mail contact opnemen met
Sponser Holland B.V. / BB Sports  via info@sponser.nu. Sponser Holland B.V. / BB Sports  zal je binnen twee weken meedelen welke persoonsgegevens wij omtrent jou hebben verwerkt en of wij aan een eventueel verzoek tot verwijdering, afscherming of verbetering zal of kan voldoen.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacy beleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Na afloop van de overeenkomst worden de gegevens eerst opgeslagen voor de duur van de garantieperiode, vervolgens met inachtneming van de wettelijke bewaartermijnen, in het bijzonder de fiscaal- en handelsrechtelijke, en na afloop van deze periode gewist, voor zover u niet akkoord bent gegaan met verdere verwerking en gebruik.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van jouw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen. Daarnaast zullen wij je bij belangrijke wijzigingen per e-mail hiervan op de hoogte stellen. 

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen c.q. wijzigen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt. Je kunt zelf via je account je gegevens wijzigen of verwijderen. Wanneer je hier hulp bij nodig hebt of je hebt een vraag dan kan je contact met ons opnemen via; info@sponser.nu  

Daarnaast kan je per e-mail ook het verzoek doen om je gegevens te verwijderen. Wij zullen dan binnen 2 weken een reactie geven over de mogelijkheden- en status. 

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kunt je contact met ons opnemen.

Sponser Holland Bv / BB Sports
Kapitein Hatterastraat 1-03
013-7110021
info@sponser.nu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »